Kód produktu: 981611

Počet hodnotení: 0 / Napísať recenziu

MODO závesná WC misa, Swirlflush, 37x52cm, biela ExtraGlaze

  • Výrobca: GSI
  • Dostupnosť: Skladom
  • Bez DPH: 222,57€

267,08€


Popis

MODO je prémiová ekonomická séria pozostávajúca z dvojice sanitárnej keramiky, nástennej a voľne stojacej, ktorá sa vyznačuje nápadnými krivkami. Produkty, ktoré sú neutrálne, napriek tomu pôsobia veľmi efektne a nájdu uplatnenie v rôznych prostrediach, čo umožňuje nespočetné množstvo kombinácií s umývadlami rôznych tvarov a typov inštalácie. MODO je zamerané na zákazníkov, ktorí potrebujú zvážiť nákupné možnosti ako z hľadiska kvantitatívneho, tak kvalitatívneho. Sanitárna keramika tejto kolekcie ponúka všetky výhody produktov GSI: antibakteriálnu glazúru Extraglaze®, systém Swirlflush®, systém Quick Release a systém Soft Close pre WC sedátka.

Vlastnosti
Značka GSI
Séria MODO & CITY
Rozmer 37x34x52 cm
Šírka 370 mm
Výška 340 mm
Hĺbka 520 mm
Farba Biela
Materiál Keramika
Technológia splachovania Swirlflush
Tvar Klasik
Výbava Skryté uchytenie, ExtraGlaze
Hmotnosť / ks 21.3500 kg
Balenie 1 ks
EAN 8056590016206
Taric 69109000
Záruka 2 roky
Technológia splachovania Swirlflush®

Swirlflush® - toalety bez tradičného oplachového kruhu. Patentovaný extrémne tichý splachovací systém od spoločnosti GSI namieri vodu jednotným smerom na okraje keramiky. Inováciu v splachovaní predstavuje vodný vír, ktorý zaistí optimálne a tiché spláchnutie misy.
Absencia tradičného splachovacieho kruhu pod okrajom misy v kombinácii s glazúrou Extraglaze®, ktorá dodáva keramike dokonale hladký povrch a pôsobivý lesk, zaisťuje maximálnu hygienu a zníženie námahy pri čistení WC. Samozrejmosťou je duálny systém splachovania s množstvom vody 3 alebo 4,5 l.

 

Extrémne tichý: Splachovací systém Swirlflush® s hlučnosťou iba 64 dB je extrémne tichý počas splachovania.

Keramická glazura ExtraGlaze® Antibacterial

Antibakteriální glazura Extraglaze® Antibacterial, je obohacená o ionty stříbra a titanu. Aplikuje se na produkty již během výrobního procesu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek. Extraglaze® Antibacterial dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriální účinek a ochranu proti vápenným usazeninám. Povrch Extraglaze® Antibacterial je standardně aplikován na všechny výrobky společnosti GSI.

Bežná glazúra

Extraglaze® Antibacterial
 

Specifikace

Balení 1 ks
Barva Bílá
Hloubka 520 mm
Materiál Keramika
Rozměr 37x34x52 cm
Šířka 370 mm
Tvar Klasik
Výbava Skryté uchycení;ExtraGlaze
Výška 340 mm
Záruka 2 roky

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
               

Otázka:

Poznámka: HTML nie je preložené!